IULIUS MALL DĂ STARTUL PROMOŢIILOR DE SEZON: OFERTE DE PÂNĂ LA 80%

Iulius MallVara aceasta este mai frumoasă, dacă îţi faci cumpărăturile la Iulius Mall Iaşi. Magazinele au pregătit oferte ispititoare la colecţiile de sezon, care ajung până la 80%. Indiferent dacă te pregăteşti de vacanţă sau îţi place să fii la modă, Iulius Mall te răsfaţă cu promoţiile pe care ţi le doreşti.

Moda nu intră în concediu, aşa că ofertele estivale îi aşteaptă pe cei care vor să fie în tendinţe în magazinele brandurilor îndrăgite.Discounturi de până la 80% sunt la Massimo, de 70% la Eponge, iar de 60% la Kenvelo. Piese vestimentare în trend, cu până la jumătate din preţ, se găsesc la colecţiile Bershka, Koton, Pull and Bear, Stradivarius, Bigotti, BSB, Casa Wanda, Golden Point, Junker Motor, Keops şi Number one. Promoţii estivale sunt şi la Zara, Oysho, la Steilmann – 40%, Mondex – 30% şi U-man – 33%.

Pentru cei care sunt în căutarea încălţărilor comode pentru vacanţă, CCC propune oferte de până la 50%, dar care vor ajunge până la 70%, In Tempo de până la 30%, Il Passo până la 30%, iar La Bacca – 20%.

Accesoriile se fac remarcate chiar şi pe plajă sau la plimbările din serile călduroase. La Elisa se găsesc bijuterii la promoţii de până la 80%, la Be in Time de până la 70%, iar la Meli Melo şi Sabrini sunt articole cu preţuri înjumătăţite. 

Articolele pentru cei mici de la Il Bimbo sunt cu 40% mai ieftine, iar preţurile la pantofii pentru copii şi adolescenţi de la Melania Scarpe au scăzut cu 20%.

Catalogul complet al reducerilor este disponibil pe site-ul www.iuliusmall.com.