Ben Affleck și Jennifer Garner se află în Bahamas cu copiii lor

Așa cum au promis, Ben Affleck și Jennifer Garner rămân uniți în spirit pentru copii lor, aflându-se cu toții în prezent în casa lor din Bahamas, informează uk.eonline.com.

S-ar părea că părinții celor trei copii au planificat acest refugiu dorind să aibă un loc privat unde să fie cu fiicele lor Violet, 9 ani și Seraphina, 6 ani și cu fiul lor Samuel, 3 ani, în timp ce vestea divorțului continuă să facă valuri.

Affleck și Garner a anunțat marți că pun capăt căsătoriei lor după un mariaj de 10 ani. Unele surse au declarat pentru ‘E! News’ că erau efectiv separați de aproximativ 10 luni, iar Affleck va continua să trăiasca la proprietatea lor din Brentwood, dar într-o casa separată de cea în care stă Garner.

Cele două staruri au de gând să soluționeze divorțul lor prin mediere, astfel încât să nu trebuiască să meargă la tribunal.

„Mergem mai departe cu dragostea și prietenia unul pentru altul și cu un angajament de a fi co-părinți ai copiilor noștri a căror intimitate cerem sa fie respectată în această perioadă dificilă”, au spus ei la anunțarea intenției de divorț, mai scrie uk.eonline.com.

Ben Affleck, în vârstă de 42 de ani și Jennifer Garner, 43 de ani s-au întâlnit în anul 2003 pe platourile de filmare pentru producția „Daredevil”. Ei s-au căsătorit doi ani mai târziu.

Anunțul separării lor a venit la o zi după a zecea aniversare a căsătoriei lor care a avut loc luni, 29 iunie.