EDIŢIA DE VARĂ A BAG EXPO, DE MÂINE, LA PALAS MALL

Bag ExpoPoşete în culorile verii, genţi pentru plajă şi pentru petrecerile de seară vor putea fi achiziţionate de la Târgul Bag Expo, găzduit de PALAS MALL, în perioada 7 – 12 iulie 2015.

Pentru sezonul de vară, Bag Expo a pregătit peste 6.000 de genţi, poşete şi alte accesorii, în pas cu tendinţele estivale şi ideale pentru a fi etalate de doamne şi domnişoare. Târgul internaţional de genţi şi accesorii se va desfăşura de marţi până duminică inclusiv, în Atriumul Palas Mall.

Bag Expo va fi locul în care fiecare îşi va găsi geanta care i se potriveşte vara aceasta, indiferent de gen, vârstă sau ocazie. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, genţi pentru plajă, poşete pentru petrecerile nocturne, clutch-uri cu cristale Swarovski, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate,rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile pentru clienţi. Nu vor lipsi articolele într-o paletă extinsă de culori, de la tonurile pastelate, până la roşu aprins, verde şi clasicul negru.

Articolele Bag Expo sunt de o calitate superioară, fiind produse în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia. Din piele naturală, piele ecologică, denim sau materiale textile, obiectele prezentate se remarcă prin paleta diversificată de culori, forme şi texturi. Nici domnii nu au fost uitaţi, aceştia găsind la târg numeroase articole special create pentru a răspunde fiecărui stil masculin.