BRANDUL DE FASHION TERRANOVA A DESCHIS LA IULIUS MALL IAŞI CEL MAI MARE MAGAZIN DIN NORDUL ŢĂRII

04 (2)Pe 17 iulie 2015, brandul italian de modă Terranova a deschis la Iulius Mall primul magazin din Iaşi şi cel mai mare din nordul ţării. Situat la parterul mall-ului, magazinul are o suprafaţă de 840 mp şi oferă o gamă extinsă de piese vestimentare, pentru bărbaţi, femei şi copii.

Terranova este unul dintre cele mai importante branduri europene cu preţuri mici, orientat către ţinuta urbană pentru tineret.

Brandul este prezent pe piaţa din România din anul 2003 şi are şase magazine, deschise în Bucureşti, Cluj – Napoca, Suceava, Timişoara, Braşov şi Oradea.

Brandul, lansat în 1988, se află pe pieţele internaţionale datorită stilului său metropolitan şi modern, precum şi caracterului său mereu proaspăt şi permisiv. Până la sfârşitul anului 2014, Terranova a deschis 463 de puncte de vânzare, în 39 de ţări.

Terranova este un brand al Teddy Corporate Group, o corporaţie multinaţională „de familie”, a cărei activitate s-a bazat pe comercializarea hainelor, încă din 1961. Teddy Corporate Group gestionează trei branduri (Terranova, Rinascimento şi Calliope) şi funcţionează în 48 de ţări, printr-o reţea formată din 571 de magazine cu amănuntul şi 19 depozite angros. Vânzările sale totale s-au ridicat la 550 milioane de euro, în 2014.Teddy Corporate Group are peste 2.300 de angajaţi.