TÂRG DE ANTICHITĂŢI, TÂRG HANDMADE ŞI ACTIVITĂŢI CREATIVE, ÎN WEEK-END, LA PALAS

Palas IasiUrmătoarele zile aduc evenimente distractive la Palas. Cei care vor să profite de promoţiile ispititoare ale brandurilor îndrăgite se pot relaxa şi cu activităţile propuse în acest week-end: târg de handmade, târg de artă şi antichităţi, demonstraţii de tango şi de zumba, recital la pian şi ateliere creative pentru copii.

De joi până duminică, 23 – 26 iulie 2015, pe esplanada Palas Mall, intrarea dinspre Palatul Culturii, cei pasionaţi de obiectele handmade şi de cele artizanale sunt aşteptaţi să viziteze un târg dedicat acestor articole. Vor descoperi bijuterii realizate prin tehnici diverse, ii tradiţionale, articole decorative şi multe altele. Fie că vor să găsească suveniruri autentice, fie că vor să îşi pregătească bagajul de vacanţă cu articole unicat, vizitatorii vor găsi exponate pentru toate preferinţele.

De vineri până duminică, în Atriumul Palas Mall se va desfăşura o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi. Colecţionari din toată ţara vor prezenta o selecţie de piese cu patina timpului, reprezentative pentru culturi şi perioade de timp diferite. Iubitorii de obiecte aparte vor putea achiziţiona, pentru colecţia personală sau pentru cei dragi, o varietate de piese, de la ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie şi bijuterii, până la mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe altele. Târgul este organizat în parteneriat cu Bucovinart.

Vineri, de la ora 19.00, amatorii de mişcare ritmată primesc invitaţie la dans. În pavilionul muzical din parcul Palas se vor desfăşura demonstraţii de tango.

Sâmbătă este ziua de distracţie pentru prichindei. Magazinul CTS Corner din Palas Mall, în parteneriat cu atelierul Flori de Portocal, le-a pregătit celor mici o surpriză: activităţi creative şi educative. Copiii sunt aşteptaţi de la ora 17.30 să descopere ce lucruri minunate pot face cu ajutorul imaginaţiei.

Tot sâmbătă, de la ora 18.30, parcul Palas va fi animat de ritmurile efervescente ale DJ Gruia T. Cel mai tânăr DJ ieşean, cu vârsta de 9 ani, va mixa live pentru public, oferindu-le un plus de relaxare.

De la ora 19.00, parcul Palas va fi locul de întâlnire al iubitorilor de mişcare în aer liber. Cei care vor să aibă o seară antrenantă sunt invitaţi să se alăture demonstraţiei de zumba.

Duminică, de la ora 15.00, în Atriumul Palas vor răsuna acordurile de pian. Recitalul va fi susţinut de tineri ieşeni talentaţi, care vor interpreta melodii îndrăgite de public.

În această perioadă, brandurile din Palas Mall îşi întâmpină clienţii cu promoţii estivale. Clienţii care se pregătesc de vacanţă sunt răsfăţaţi cu oferte de până la 70% în magazinele lor preferate. Piese vestimentare, încălţăminte de sezon, accesorii, produse cosmetice, articole sportive şi jucării, toate au preţuri mai avantajoase.