DOUĂ SERI DE CINEMA ŞI PICNIC SUB CLAR DE LUNĂ, LA CARAVANA FILMELOR NEXT, ÎN PARCUL PALAS

Parcul Palas (1)Pentru al doilea an consecutiv, Caravana Filmelor NexT pleacă la drum, în parcuri, pe pajişti, în grădini sau pieţe centrale, în nouă oraşe din ţară. Luni şi marţi, 10 şi 11 august 2015, Caravana Filmelor NexT se opreşte în parcul Palas, pentru două seri de picnic şi cinema sub clar de lună.

Cinefilii ieşeni sunt invitaţi să vizioneze, în aer liber, o parte dintre cele mai bune scurtmetraje care au putut fi văzute în cadrulFestivalului de Film NexT. Producţiile, naţionale şi internaţionale, sunt reunite în două programe speciale, iar intrarea este liberă pentru ambele seri de proiecţie.

Luni, de la ora 21.00, se va întinde covorul roşu pentru „Oscars Night”. În „Parvaneh” afli povestea unei adolescente din Afganistan care se zbate pentru familia ei, o insursiune în Tibet se dezvăluie în „Lampa Tibetană”, „Telefonul” arată drama unui bărbat cu tendinţe de suicid, despre întâlniri neaşteptate este „Aya”, iar „Boogaloo and Graham” duc prietenia dincolo de orice norme.

Marţi, de la ora 21.00, spectatorii se vor îndrăgosti iar şi iar de filmele din programul „NexT Is Love”. În „Micul cuceritor” cunoşti dragostea prin ochi de copil, „97%” sunt şansele să găseşti iubirea în metrou, „Adulţi” sunt cei care caută viaţa perfectă în doi,„Tanghi Argentini” este despre pasiunea din tango, în „Bolnavi din dragoste” se caută remediul, „Strung Love” vorbeşte despre cucerire, „Prin Tine” se găseşte drumul, în „Luminaris” se schimbă ordinea firească a lucrurilor, „Sertarul şi corbul” reflectă dorinţa de uitare, iar „Elena” este o altă poveste romantică.

Caravana Filmelor NexT este un eveniment organizat de Societatea Culturală NexT.