EXCELSIOR, CEL MAI MARE TÂRG DE RECHIZITE ȘI MANUALE ȘCOLARE DIN REGIUNE, SE REDESCHIDE LA PALAS

01 (10) 02 (5) 03 (1)Vacanţa se apropie de final, aşa că bucuria copiilor de a-şi pregăti ghiozdanul pentru şcoală începe la EXCELSIOR, mega-librăria veselă specializată în rechizite, manuale şi bibliografie şcolară, din Palas Mall.

 

În perioada 19 august – 20 septembrie 2015, parterul Atriumului Palas Mall va găzdui cea de-a doua ediţie a târgului EXCELSIOR, organizat de librăriile Sedcom Libris. Copiii de toate vârstele, studenţii, părinţii, profesorii şi nu numai au la dispoziţie o gamă extinsă de articole şcolare, rechizite, manuale, materiale didactice şi cărţi, de o calitate superioară şi la preţuri competitive. Târgul reuneşte zeci de branduri de papetărie, birotică şi cele mai mari edituri de profil din România, fiind platforma ideală de unde se pot face toate cumpărăturile pentru noul an şcolar, astfel încât cei mici să înveţe cu plăcere.

 

EXCELSIOR îşi propune să umple şi anul acesta ghiozdanele elevilor cu cele mai cool rechizite, manuale şi cărţi şcolare:  instrumentele de scris, materiale pentru colorat şi desenat, produse pentru diverse activităţi artistice, genţi şi ghiozdane pentru tineri domni şi domnişoare, materiale didactice pentru lucru acasă şi în laboratoarele şcolare, hărţi şi globuri pământeşti pentru marii exploratori, mii de jocuri şi jucării pentru prinţese şi piraţi, manuale şi caiete şcolare, atlase, culegeri şi teste pentru examenele finale, dicţionare pentru micii poligloţi, cărţi cu lecturi esenţiale din bibliografia şcolară, cărţi de metodică şi psihopedagogie şcolară, enciclopedii uluitoare şi sute de cărţi de cultură generală, cărţi educative, produse de birotică şi multe alte articole.

 

În plus, sesiunile de cumpărături pentru începutul şcolii sunt animate cu evenimente deosebite: spectacole de teatru, ateliere de creaţie, jocuri, lecturi de poveşti, concursuri de cultură generală, competiţii de şah, activităţi educative şi distractive, lansări de cărţi pentru copii, manuale şi auxiliare didactice, prezentări de produse de papetărie, oferte de cursuri şi meditaţii, activităţi culturale şi spectacole susţinute de trupe şi artişti consacraţi, Tombola EXCELSIOR, dar şi multe alte surprize.

 

EXCELSIOR reprezintă cel mai inspirat start pentru începutul de an şcolar, oferind optimism, energie, profesionalism, dinamism şi încredere în forţele proprii. Mega-librăria veselă oferă o abordare modernă şi o viziune complexă asupra a ceea ce înseamnă industria materialelor didactice şi a rechizitelor şcolare în ţară şi în străinătate.

 

Târgul EXCELSIOR, organizat de Sedcom Libris în parteneriat cu Palas, este deschis zilnic, între orele 10.00 – 22.00, până pe 20 septembrie.