CONCERT AL FILARMONICII, SÂMBĂTĂ, ÎN PARCUL PALAS

Palas Mall (4)La Palas, sfârşitul de săptămână este sărbătorit prin muzică. Cei care vor o modalitate inedită de a-şi petrece timpul liber sunt invitaţi la un spectacol simfonic de excepţie, în aer liber. La rândul lor, prichindeii vor avea un week-end cu multă bucurie, pentru că sunt aşteptaţi la teatru de păpuşi.

 

Palas Mall le propune clienţilor săi să petreacă seara de sâmbătă „În paşi de dans”. Concertul oferit de orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat „Moldova” Iaşi va începe de la ora 20.00, în parcul Palas, îmbinând ritmurile clasice cu destinderea în aer liber. Sub bagheta dirijorului Vlad Conta, artiştii vor interpreta partituri semnate de J. Strauss, B. Smetana, I. Ivanovici, P.I. Ceaikovski, N. Rimski-Korsakov şi M. Ravel. Recitalul antrenant va încânta publicul iubitor de muzică şi va surprinde prin varietatea stilurilor abordate.

Pentru că se apropie începutul noului an şcolar, cei mici se pot bucura din plin de ultimele zile de vacanţă. Sâmbătă, de la ora 18.30, prichindeii sunt aşteptaţi la magazinul CTS Corner din Palas Mall, acolo unde vor putea participa la un atelier de creaţietematic. Alături de specialiştii Flori de Portocal, copiii îşi vor pune imaginaţia şi îndemânarea la treabă, pentru a realiza cele mai vesele articole.

Buna dispoziţie a celor mici este asigurată şi duminică, de la ora 11.00, la întâlnirea cu personajele lor preferate. Năzdrăvanii vor fi publicul unui spectacol de teatru de păpuşi, iar de la marionete vor învăţa lucruri educative.