MIKA IMMONEN, MULTIPLU CAMPION MONDIAL LA BILIARD, VA OFERI DEMONSTRAȚII SPECTACULOASE ÎN VIPER CLUB, DIN IULIUS MALL

Iulius Mall (4)Clubul Viper din IULIUS MALL le face o surpriză iubitorilor de biliard, pe care îi invită să îl vadă în acţiune pe Mika Immonen, multiplu campion mondial. Finlandezul, poreclit „The Ice Man”, va fi prezent marţi, 2 septembrie, de la ora 10.30, în Clubul Viper.

Mika Immonen îşi va demonstra măiestria în mânuirea tacului şi va oferi meciuri demonstrative, dar şi sfaturi utile celor care iubesc biliardul. Declarat în 2009 „Player of the Year”, Mika Immonen a câştigat numeroase competiţii internaţionale de biliard, printre care două titluri de „Campion Mondial”.

Clubul Viper a fost inaugurat în martie 2001 şi, de-a lungul timpului, a organizat etape ale Campionatului Naţional de Biliard şi numeroase concursuri locale de bowling. Destinaţia de timp liber îşi aşteaptă clienţii într-un spaţiu modernizat, atractiv şi jucăuş. Pentru ieşenii puşi pe distracţie, Viper Club oferă mecanisme performante de bowling, mobilier confortabil şi dotări de cea mai înaltă calitate.

Viper Club propune numeroase posibilităţi de recreere, pe gustul tuturor clienţilor săi. Cei pasionaţi de tehnicile şi strategiile de biliard au la dispoziţie 22 de mese profesionale, la care se adaugă una pentru snooker. Persoanele doritoare îşi pot testa priceperea la tenis pe patru mese speciale, amatorii de bowling pot încerca cele şase piste noi, iar cei care se destind ţintind cu săgeţi sunt invitaţi la darts.