Trailerul filmului „Beasts of No Nation”, succes uriaș pe canalul YouTube cu peste 1,2 milioane de vizualizări

Trailerul filmului „Beasts of No Nation”, ce va fi difuzat de rețeaua Netflix, a înregistrat un succes uriaș de la postarea sa, vineri, pe canalul YouTube, având peste 1,2 milioane de vizualizări, scrie UPI.com.

‘Când războiul civil îl ia de lângă familia sa, un băiat din Africa de Vest este forțat să se alăture unei unități de luptători mercenari și devine un copil soldat’, este tema filmului care va fi lansat în anumite cinematografe și în rețeaua Netflix la 16 octombrie.

Cu un scenariu adaptat și regizat de Cary Fukunaga, regizorul seriei ‘True Detective’, filmul are la bază romanul scriitorului nigerian Uzodinma Iweala și spune povestea unui băiețel pe nume Agu, care este luat de lângă familia sa și luptă în războiul civil.

Abraham Attah îl interpretează pe Agu, în timp ce cunoscutul Idris Elba interpretează rolul Comandantului, un lord al războiului care-l ia pe Agu și îl instruiește pentru luptă.

Actorul britanic Idris Elba, 43 de ani, este cunoscut pentru aparițiile sale în show-urile de televiziune ‘The Wire’ și ‘Luther’, dar și pentru rolurile din filmele ‘American Gangster’, ‘Thor’, ‘Prometheus’, ‘Pacific Rim’, ‘Mandela: Log Way to Freedom’ și ‘Thor: The Dark World’.