OFERTE LA PIETRELE PREŢIOASE ŞI SEMIPREŢIOASE EXPOMINERALIA, DE MÂINE, LA PALAS MALL

Palas MallPalas Mall a pregătit o nouă surpriză pentru doamnele şi domnişoarele pasionate de pietrele preţioase şi semipreţioase. În perioada 9 – 13 septembrie 2015, nivelul 1 al Atriumului Palas Mall va găzdui o nouă ediţie a EXPOMINERALIA. Cele care vor dori să îşi completeze colecţiile de bijuterii vor fi întâmpinate cu oferte ispititoare.

De mâine, toţi cei care vor să admire şi să achiziţioneze bijuterii şi obiecte de decor din pietre preţioase sau semipreţioase, pentru a se înnoi sau pentru a le oferi cadou, sunt aşteptaţi la EXPOMINERALIA. Târgul se desfăşoară la etajul 1 al Atriumului Palas Mall şi reuneşte cea mai diversificată gamă de obiecte din minerale, roci şi pietre deosebite.

La această ediţie, doamnele şi domnişoarele îşi vor putea alege mai multe seturi de bijuterii pentru a-şi accesoriza ţinutele, pentru că vor fi întâmpinate cu oferte speciale la o selecţie de articole. Mai mult, la Palas Mall vor fi prezentate şi piese din noua colecţie, care răspund tendinţelor pentru toamnă – iarnă. Astfel, cele care îşi doresc să fie la modă îşi vor putea completa casetele de bijuterii cu cercei, coliere şi brăţări în nuanţele care se poartă şi care se asortează garderobei lor pentru noul sezon. În plus, îşi vor alege pietrele care li se potrivesc, putând afla de la specialişti care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilorşi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.

La EXPOMINERALIA sunt expuse zeci de mii de bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte lucrate cu măiestrie, din minerale aparte. Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şisemipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor strălucitoare şi rafinate.