WEEK-END CU MULTĂ DISTRACȚIE PENTRU COPII ŞI TINERI, LA IULIUS MALL IAŞI

Iulius MallÎn acest week-end, copiii sunt aşteptaţi la Iulius Mall Iaşi, la atelierele de creaţie, iar tinerii, la competiţiile pregătite special pentru ei.

 Părinţii care îşi doresc pentru copiii lor să petreacă timp liber de calitate sunt invitaţi împreună cu cei mici la Iulius Mall. Sâmbătă, 12 septembrie 2015, de la ora 11.00, fetiţele şi băieţeii cu imaginaţie şi abilităţi practice vor fi provocaţi să creeze semne de carte colorate, ideale pentru volumele îndrăgite de poveşti. Atelierul va avea loc la parterul mall-ului, în zona Stef. Materialele necesare vor fi făcute cadou de Iulius Mall, iar sfaturile utile vor fi oferite de specialiştii clubului „Flori de portocal”. Participarea este gratuită. Detalii și înscrieri la: 0740/574.524, ateliere.copii@gmail.com sau client.is@iuliusmall.com, 0232/208.500.

Pasionaţii jocurilor pe computer şi, în special, ai fotbalului au ocazia să îşi demonstreze abilităţile la competiţia organizată de STARNET. Cel mai mare Tournament FIFA’15 pe XBOX 360 va avea loc sâmbătă şi duminică, la parterul mall-ului. Înscrierile se fac până pe 11 septembrie, în locaţia din mall. Câştigătorii vor fi recompensaţi cu premii în bani şi alte cadouri surpriză.