TÂRGUL BUCOVINEI, ÎN ACEST WEEK-END, LA IULIUS MALL IAŞI

Targul BucovineiÎn perioada 16 – 18 octombrie 2015, Consiliul Județean Suceava organizează, în colaborare cu Centrul Cultural Bucovina, Asociaţia „Produs în Bucovina” şi Iulius Mall Iaşi, cea de-a V-a ediție a Târgului Bucovinei.

Evenimentul din parcarea Iulius Mall se adresează publicului ieşean, care este invitat să deguste din produsele gastronomice tradiționale ale membrilor Asociaţiei „Produs în Bucovina”, ale stânelor turistice prezente la eveniment şi să pătrundă în tainele meşteşugurilor, alături de artiştii populari. La târg, vizitatorii vor descoperi oferta turistică a judeţului Suceava, posibilităţile de cazare şi agrement, ofertele de Crăciun sau Revelion şi nelipsitele tururi de mănăstiri.

Pentru ca voia bună să fie deplină, organizatorii îi vor invita pe ieşeni să se prindă în joc, alături de Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu”, de grupurile folclorice și de ansamblurile artistice din judeţul Suceava, care vor evolua pe scena special amenajată în parcarea mall-ului.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 16 octombrie, la ora 13.00, iar manifestările vor continua și în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 10.00 – 20.00.