PANDORA A INAUGURAT PRIMUL CONCEPT STORE DIN REGIUNE, ÎN PALAS MALL IAŞI

Pandora Palas Mall 01Palas Mall Iaşi a pregătit o nouă destinaţie pentru amatoarele de shopping şi pentru cele care îşi doresc bijuterii moderne, finisate manual. Brandul danez PANDORA, prezent în portofoliul Palas Mall cu o insulă, a decis să se extindă şi a deschis primul magazin din regiune, într-un spaţiu modern, prietenos şi elegant. 

Astăzi, PANDORA România a inaugurat un nou concept store, la nivelul 1 al galeriei Palas Mall. Cu ocazia deschiderii, în perioada 23 – 25 octombrie 2015, clienţii sunt întâmpinaţi cu o ofertă specială: la cumpărături de peste 399 de lei, primesccadou o brățară în valoare de 259 de lei.

Noul magazin le oferă clienţilor colecţiile de bijuterii PANDORA, care se remarcă prin design unic şi calitate. „PANDORA este un brand iubit și dorit, de aceea, venim mai aproape de clienții noștri deschizând un spaţiu mai mare în Palas Mall din Iași. Facem un pas înainte în atingerea unui obiectiv foarte important pentru noi: să avem câte o locație în fiecare zonă a țării”, a declarat Anca Filip, Commercial Director PANDORA România.

Fondat în 1982, în Copenhaga, Danemarca, brandul PANDORA este cunoscut în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual şi  la preţuri accesibile. PANDORA creează, fabrică şi comercializează piese moderne, din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 90 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 9.500 puncte de vânzare, printre care peste 1.500 de magazine-concept. În România, brandul a deschis primul concept store în septembrie 2011, la Bucureşti, iar în prezent deţine nouă magazine-concept şi două insule.