BRANDUL PENTI A DESCHIS PRIMUL MAGAZIN DIN REGIUNE, LA PALAS

Penti Palas Mall 01Penti, brandul turcesc de referinţă pe piaţa dresurilor de damă, a inaugurat de curând primul magazin din regiunea de nord-est, la Palas Mall. Noua locaţie este dedicată feminităţii şi confortului, oferind o paletă variată de articole de lenjerie şi dresuri.

Magazinul Penti este situat la parterul Atriumului Palas Mall, fiind locul în care orice femeie îşi găseşte dresurile sau lenjeria intimă după preferinţele sale. Cu ocazia inaugurării, Penti îşi întâmpină clientele cu oferte de 25%, până pe 1 noiembrie 2015.

Femeile pot alege dintr-o gamă extinsă de dresuri, ciorapi, lenjerie, pijamale, costume de baie, articole de îmbrăcăminte şipapuci de casă, care oferă un plus de confort prin design şi materialele folosite. Indiferent dacă adoptă stilul elegant, casualsau sport, clientele Penti vor găsi dresurile potrivite, într-o varietate de modele şi o paletă largă de culori. Clasice, cu imprimeuri atrăgătoare sau jucăuşe, articolele Penti completează perfect garderoba doamnelor şi domnişoarelor, pentru orice ocazie. Tot aici, cele care îşi doresc accesorii în ton cu personalitatea şi ţinutele lor găsesc căciuli, mănuşi şi alte articole de sezon.

Înfiinţat în anul 1947, în Instabul, Penti s-a dedicat feminităţii. Unul dintre atuurile Penti este producția complet integrată, de la fabricarea firului până la vânzarea în magazine, ceea ce asigură o atenţie la detalii, calitate sporită şi grijă faţă de femei. Pentiînseamnă un lanț de peste 350 de magazine la nivel internaţional, 18 dintre acestea fiind în România.