WEEK-END DEDICAT JOCURILOR DE SOCIETATE, LA IULIUS MALL IAŞI

Iulius Mall (5)Dacă eşti pasionat de board games, în acest week-end eşti invitat la IULIUS MALL IAŞI, unde va avea loc cel mai mare eveniment din nord-estul ţării destinat pasionaţilor jocurilor de societate. Toţi cei care doresc să îşi testeze abilităţile de buni strategi sunt aşteptaţi, în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie 2015, la competiţiile Lex Hobby Con, de la etajul doi al mall-ului.

Anul acesta, organizatorii au pregătit numeroase surprize în materie de benzi desenate, board games, figurine colecţionabile şiinvitaţi surpriză. 48 de ore, 1.000 de vizitatori, mai bine de 200 de jocuri, premii totale de peste 15.000 lei, zeci de surprize, sute de cărţi de Magic, mii de negocieri aprige la Coloniştii din Catan, zeci de zei veneraţi la Tzolk’in Calendarul Maiaş, mii de zaruri aruncate în cursa pentru a deveni Regele din Tokyo, multe teorii la Alchimiştii, sute de planete făcute la Micul Prinţ şi multe altele fac din Lex Hobby Con un eveniment deosebit de îndrăgit.

Invitatul supriză al evenimentului este Bogdan Chelaru, artistul ieșean care contribuie la revista „Tinerețe Fără Bătrânețe”. Acesta va fi prezent în IULIUS MALL pentru sesiuni de autografe şi demonstraţii de desene, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 16.00 – 18.00. În plus, sâmbătă, primii vizitatori ai Lex Hobby Con care vor întreba de Halloween Comicsfest vor primi în dar benzi desenate.

Tot sâmbătă, între orele 15.00 – 19.00, Asociația româno-japoneză Himawari îi invită pe ieşeni la un workshop gratuit de Ilustrații Manga.

Evenimentul are şi o secţiune specială pentru angajaţii firmelor IT locale. Provocarea dedicată exclusiv echipelor din domeniul tehnologiei ieşene presupune înfruntări în cele mai atractive jocuri de strategie.