COMPETIŢIE DE ŞAH PENTRU COPII, LA IULIUS MALL IAŞI

Cupa sahLa final de săptămână, princhindeii au program special la Iulius Mall Iaşi: sunt invitaţi la o competiţie de şah. Cei mari, aflaţi în căutarea unui cadou original, sunt aşteptaţi la târgul produselor handmade.

 

Copiii care doresc să îşi petreacă ultimele zile de vacanţă într-un mod constructiv sunt invitaţi la un concurs de şah. Întrecerea va avea locsâmbătă şi duminică, la etajul doi al mall-ului, în piaţeta Karma, de la ora 10.00. Sunt aşteptaţi să participe aproximativ 100 de prichindei cu vârsta sub 12 ani, nelegitimaţi la cluburile de profil. Pasiunea pentru sportul minţii şi spiritul competiţional vor fi răsplătite cu premii atractive. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv „Micul Şahist” şi Iulius Mall.

De joi până duminică inclusiv, la parterul mall-ului, îşi dau întâlnire artizani pricepuţi. Cei care îşi doresc articole unicat, lucrate manual, care impresionează prin tehnicile inedite utilizate şi prin modelele deosebite, sunt aşteptaţi la Târgul Handmade. Ieşenii vor putea alege accesorii de păr, produse cosmetice naturale, coliere, cercei şi brăţări, realizate din materiale diferite şi prin metode variate, cutii de bijuterii decorate manual, ceasuri de perete şi multe alte obiecte speciale.

În continuare, sesiunile de shopping la Iulius Mall îi pot aduce unui tânăr norocos un pachet Work & Travel în America, în valoare de 2.000 de euro. Paşii de urmat pentru a câştiga un „paşaport” spre „Tărâmul Făgăduinţei” sunt simplu de urmat. Dacă eşti student la facultate, masterat sau doctorat, şi urmezi cursuri de zi, descarcă aplicaţia Fidelity by Iulius Mall pe telefonul tău (disponibilă în App. Store și Google Play). Creează un cont şi mergi la Iulius Mall pentru cumpărături, la brandurile tale preferate. Vino cu bonurile fiscale, în valoare cumulată de minimum 120 de lei, la Centrul Info sau la promoterii Iulius Mall, pentru a te înscrie în competiţie. Accesează aplicaţia Fidelity şi scanează pentru identificare, la camera video de la Centrul Info, cod-ul QR care îți apare. Completează talonul cu datele personale şi, pe lângă cei 5% din valoarea cumpărăturilor, pe care aplicația ți-i returnează în cont, poţi câştiga marele premiu.

Iulius Mall Iaşi va acorda premiul prin tragere la sorţi, de Ziua Studentului, pe 15 noiembrie, la ora 20.00.