EVENIMENT DEDICAT VIITORILOR MIRI, LA PALAS MALL, ÎN WEEK-END

01În acest week-end, viitorii miri sunt în centrul atenţiei la Palas Mall. În perioada 13 – 15 noiembrie 2015, în Atrium va avea loc un eveniment dedicat îndrăgostiţilor care au decis să înceapă o viaţă împreună, având ocazia să îşi selecteze piesele vestimentare pentru marea zi de la expozanţii prezenţi.

Alegerea rochiei de mireasă reprezintă una dintre cele mai importante etape în organizarea nunţii. Tocmai de aceea, participanţii au pregătit cele mai frumoase şi variate modele. Rochii diafane, romantice sau nonconformiste, cu trenă sau fără, accesorizate sau de o simplitate clasică, din materiale dintre cele mai diverse, aşteaptă să fie probate de domnişoare. Şi domnii sunt invitaţi la Palas, unde vor găsi costume elegante şi accesorii care le vor completa ţinuta într-un mod rafinat. Printre expozanţi se numără:Laura Galic, Nanette, La Sposa, Wedding Day şi Seroussi.

Locaţia pentru nuntă este o alegere la fel de importantă. La eveniment va fi prezent şi Congress Hall Palas. Cele cinci săli, elegant decorate şi cu servicii de o calitate ireproşabilă, dispun de capacităţi între 60 şi 350 de persoane şi reprezintă alegerea perfectă, atât pentru ceremoniile restrânse, cât şi pentru petrecerile de amploare.

Cei care doresc să admire care sunt tendinţele actuale în materie de rochii de mireasă, costume bărbăteşti şi ţinute de ocaziesunt invitaţi sâmbătă, de la ora 17.00. Magazinele din Palas Mall, Laura Galic, Louis Purple şi Seroussi, dar şi Nanette, Bridal Couture şi La Sposa îşi vor prezenta, pe catwalk-ul din Atrium, cele mai noi colecţii. Publicul va fi încântat şi cu un moment de dans şi balet susţinut de copii.

Și cei mici sunt aşteptaţi în această duminică, la Palas Mall, la întâlnirea cu lumea poveştilor. Mult aşteptata sesiune de teatru cu păpuşi va avea loc la ora 11.00, în zona Intersport.