BLACK WEEKEND SALES, LA IULIUS MALL IAŞI: PROMOŢII DE PÂNĂ LA 70%, 24 DE ESCAPADE LA MUNTE ŞI 3 IPHONE 6S

Iulius MallNu doar o zi, ci un întreg black weekend dedicat promoţiilor – aceasta este surpriza pregătită de Iulius Mall Iaşi clienţilor săi. În plus, cumpărătorii vor fi răsplătiţi, din oră în oră, cu premii tentante: 24 de excursii în doi la munte şi 3 iPhone 6S.

În perioada 20 – 22 noiembrie 2015, ieşenii nu au cum să se oprească din cumpărături, pentru că la Iulius Mall este Black Weekend Sales. Timp de trei zile, de vineri până duminică inclusiv, magazinele îşi vor întâmpina clienţii cu promoţii de până la 70%, la îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, bijuterii, cosmetice, decoraţiuni, articole sportive şi multe altele. În plus, propuneri de nerefuzat vor găsi lacafenelele şi restaurantele din Iulius Mall.

Pe lângă cumpărăturile la preţuri mai mici decât de obicei, de Black Weekend Sales, ieşenii au şansa să câştige numeroase premii. Dacă aufăcut shopping de minimum 100 de lei în timpul periplului lor prin magazine, vor fi recompensaţi cu răcoritoare Coca-Cola şi se pot înscrie la tombola specială. Astfel, în toate cele trei zile, în intervalul 12.00 – 19.00, Iulius Mall va acorda, din oră în oră, câte o excursie în doi, la munte. Mai mult, la ora 20.00, un client norocos va fi desemnat câştigătorul unui mult visat iPhone 6S.

La Iulius Mall Iaşi, clienţii au trei zile de Black Weekend Sales aşa cum au visat: câştigătoare şi cu oferte ispititoare!