CONCERT AL FILARMONICII, ÎN WEEK-END, LA PALAS MALL

Palas MallUn nou sfârșit de săptămână aparte se anunță la Palas Mall. În următoarele zile, cei care vin la cumpărături în ansamblul din centrul orașului vor beneficia și de o agendă cu evenimente deosebite: concert al Filarmonicii, târg de obiecte handmade, Maratonul Speakerilor – Design & Culoare și concurs de dans.

Sâmbătă, 21 noiembrie 2015, de la ora 19.00, Atriumul Palas Mall va găzdui un spectacol cu adevărat special. Filarmonica de Stat „Moldova” Iași îi invită pe toți melomanii ieșeni și nu numai să se bucure de concertul Refrene Aniversare Doru Morariu – 25 de ani la Filarmonica „Moldova”. Sopranele Mirela Diaconu, Roxana Postolache și Luiza Torboli și tenorii Radu Casiean și Liviu Muntean, alături de instrumentiștii Adina Alupei (pian), Edit Arva (pian), Nicoleta Manolache (flaut), Eduard Egyed (chitară), Constantin Bîzgă (contrabas), Cristina Popescu (percuție), Theodor Popescu (percuție) și Radu Lupu (percuție) le vor oferi celor prezenți în Palas Mall un program de muzică de calitate. Invitații speciali ai acestui eveniment sunt Petru Ciubotaru și Constantin Avădanei, actori ai Teatrului Național „Vasile Alecsandri”. Sub bagheta dirijorului Doru Morariu, artiștii Filarmonicii vor interpreta lucrări din repertoriul unor compozitori de renume:  V. Bellini, C. Cezar, L. Cohen, C. Morariu, D. Morariu, C. Orff, Al. Pașcanu, S. Păutza, A. Ramirez, G. Rossini, Fr. Schöggl, G. Verdi și A.L. Webber.

Ziua de sâmbătă este dedicată doamnelor și domnișoarelor pasionate de modă și de un stil de viață modern. Pentru al treilea an consecutiv, centrul de evenimente Congress Hall din ansamblul Palas organizează Maratonul Speakerilor. În 2015, tema este„Design & Culoare”, desfăşurându-se sub un format inedit, care include atât expoziții de produse, cât și prezentări tematice. Înintervalul orar 10.00 – 22.00, în sălile Rossini şi Verdi, toate doritoarele vor putea admira culoarea şi designul deosebit într-o paletă largă de propuneri: tablouri, accesorii pentru o casă primitoare, preparate şi băuturi apetisante, articole vestimentare, produse cosmetice, aranjamente florale, piese de mobilier, patiserie, bijuterii, cărţi şi multe altele. Pe lângă degustări, muzică instrumentală, expoziții și prezentări susţinute de stilişti şi specialişti din domenii variate, vor fi oferite şi premii. Preţul unui bilet la Maratonul Speakerilor „Design & Culoare” este de 30 de lei şi poate fi achiziţionat de la Centrele Info Palas Mall. Pentru studenţi este valabilăo ofertă specială: un bilet + unul gratuit.

Până duminică inclusiv, la etajul 1 al Atriumului Palas Mall se desfășoară Târgul de Handmade. Expozanți cu îndemânare și imaginație își vor prezenta propunerile unicat, care vor oferi un plus de personalitate garderobei, casei sau biroului. Bijuterii, accesorii vestimentare, tablouri și decorațiuni inedite sunt doar o parte dintre articolele lucrate manual care îi vor încânta pe clienții Palas Mall.

Duminică este ziua cu ritm la Palas Mall. Sute de copii din toată țara se vor întrece în Atriumul Palas Mall, de la ora 10.00, laCampionatul Național de Dans. Cei mai talentați prichindei își vor demonstra talentul în competiția pașilor de dans, la mai multe categorii de vârstă și stil, miza lor fiind câștigarea titlului de campioni naționali.