PROMOȚII DE PÂNĂ LA 70%, DE BLACK WEEKEND SALES, LA IULIUS MALL

Black weekend SalesVineri, Iulius Mall Iaşi va da startul celui mai așteptat sfârșit de săptămână al pasionaților de shopping. Cei care vor să profite de promoțiile de până la 70% la o varietate de articole sunt așteptaţi la Black Weekend Sales în Iulius Mall. În plus, pot câştiga premii: 24 de excursii în doi la munte şi trei iPhone 6S.

 

În perioada 20 – 22 noiembrie 2015, la Iulius Mall Iaşi clienţii au liber la cumpărături cu preţuri promoţionale. În acest an, de Black Weekend Sales, magazinele au pregătit trei zile cu oferte ispititoare.

 

Cei care îşi doresc o garderobă în ultimele tendinţe vor găsi piese vestimentare la prețuri mai avantajoase cu până la 70% la Nichi Cristina Nichita, Irina Schrotter şi Bulgarini. Oferte de până la 50% sunt la Koton (la unele produse), Terranova, Bigotti, Kenvelo, Casa Wanda, Casual Style, Ina Design, Mari-K,Pause şi Rocco, iar de până la 40% la Keops. Până la 30% discount propun brandurile Zara, Bershka, BSB (la unele produse) şi Steilmann.

Fanii magazinului U-MAN vor avea parte de o ofertă specială: 25% la toate modelele de încălţăminte, tricouri, rucsacuri, skateboard, longboard şi cruiser. Au tăiat din preţuri cu până la 20% şi magazinele Eponge şi One Star Fashion. Haine la modă la preţuri mai mici se pot cumpăra şi de la Karma – 15%, Junkerşi Motor – 10%.

 

Și magazinele dedicate articolelor cu un plus de feminitate au pregătit oferte: de până la 70% la Ani’s, 50% la colecţia de toamnă a brandului Fruscio, până la 50% la Goldenpoint şi 8% la Mondex. Pălăriile şi celelalte accesorii de la Fedora sunt cu 15% mai ieftine.

Promoții de nerefuzat sunt și la încălţăminte. Il Passo şi-a înjumătăţit preţurile, la Melania Scarpe, La Bacca şi La Scarpa sunt cu până la 20% mai mici, laMedea cu până la 15%, la In Tempo cu până la 10%, iar CCC are diverse promoţii în magazin. Beautiful oferă 10% la colecţia de genţi.

Bijuterii şi ceasuri cu până la 60% discount se vor putea achiziţiona la Be in Time, cele de la Bijoux sunt cu până la 50% mai ieftine, iar cele de la Meli Melo cu 30%. Levi Jewelry a pregătit promoţi de 20% la ceasuri şi 15% la produsele din argint. Tot cu 20% vor scădea şi preţurile de la Sabrini şi cu 10% la unele articole de la De Georgia. Promoţiie continuă la Optiblu – până la 70%.

În acest sfârșit de săptămână, doamnele şi domnişoarele au ocazia să cumpere cosmetice cu preţuri mai avantajoase cu până la 50% de la Beauty for You, cupână la 30% de la Farmasi şi cu până la 20% de la The Makeup Shop. Professional Shop va dărui cadouri la cumpărături.

Cei care vor să îşi pregătească locuinţa pentru sărbători sunt aşteptaţi la Sophia, cu promoţii de 30% la toate produsele, cadourile de la Color sunt cu până la50% mai ieftine, iar la Bamboo primesc un produs gratuit la două achiziţionate.

Preţuri la jumătate şi oferte de tip 2+ 1 se găsesc la Cutia Muzicală. Minus 40% a pregătit şi Quick Mobile, iar Computer Upgrade are promoţii în magazin. Cărţile şi produsele de papetărie sunt şi ele reduse: până la 45% la Litera şi 40% la Cărtureşti (la unele produse).

 

Pe lângă cumpărăturile la preţuri mai mici decât de obicei, de Black Weekend Sales, ieşenii au şansa să câştige numeroase premii. Dacă au făcut shopping de minimum 100 de lei în timpul periplului lor prin magazine, vor fi recompensaţi cu răcoritoare Coca-Cola şi se pot înscrie la tombola specială. Astfel, în toate cele trei zile, în intervalul 12.00 – 19.00, Iulius Mall va acorda, din oră în oră, câte o excursie în doi, la munte. Mai mult, la ora 20.00, un client norocos va fi desemnat câştigătorul unui mult visat iPhone 6S.

 

Catalogul complet al promoțiilor din Black Weekend Sales este disponibil pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi.