Înscrie-te în cursa pentru o Bursă TELEKOM în valoare de 10.000 de lei

Programul Bursele TELEKOM oferă 10 burse anuale de excelență prin intermediul unui concurs național, adresându-se studenților înscriși într-o instituție de învățământ superior de stat din România, categoria „fără plaă”, la zi, indiferent de profil, indiferent de anul de studii (I, II, III, IV, V sau master).

Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este și eliminatorie, presupune completarea și trimiterea unui formular de înscriere până la data de 4 decembrie 2015 către Telekom Romania, iar cea de-a doua etapă constă în participarea la un interviu pe 10 sau 11 decembrie 2015, în urma căruia vor fi desemnați câștigătorii celor 10 burse.

Valoarea bursei acordate de către organizator fiecărui candidat dintre cei 10 desemnați câștigători reprezintă suma de aproximativ 10.000 de lei, împărțiți în tranșe lunare (lunile octombrie 2015 – iunie 2016, sumă stabilită la valoarea salariului minim pe economie).

Până în prezent, 85 de tineri au beneficiat de bursele oferite de companie, demonstrând că se implică în proiecte şi doresc să contribuie la dezvoltarea societăţii româneşti.

Mai multe informații despre condițiile de aplicare puteți găsi pe site-ul concursului, www.burseletelekom.ro.