PREGĂTIRI PENTRU PERIOADA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ: ÎN ANSAMBLUL PALAS SE AMENAJEAZĂ DECORAŢIUNILE DE CRĂCIUN

Palas 02Zilele acestea, în ansamblul Palas Iaşi se fac pregătiri intense, astfel încât ieşenii şi vizitatorii din regiune să aibă parte de cele mai frumoase sărbători de iarnă. Se lucrează la amenajarea decoraţiunilor şi la montarea luminiţelor de Crăciun care vor străluci, în curând, în înteriorul Palas Mall, în parc şi în restul spaţiilor exterioare ale complexului urbanistic.

În luna decembrie, ansamblul Palas Iaşi se transformă în Crăciunia, un tărâm de basm pentru persoanele de toate vârstele. Şi în acest an, publicul se va bucura de sute de mii de luminiţe şi de decoraţiuni special create, va fi recompensat pentru cumpărăturile făcute şi va fi invitat să asiste şi să participe la numeroase evenimente.

Cei mici şi cei mari deopotrivă vor fi încântaţi de jocul spectaculos al beculeţelor din parc, de bradul de peste 15 metri înălţime şicu decoraţiuni animate din Atrium, de globurile gigant din întregul mall şi de scenetele cu personaje de poveste. Spre bucuria copiilor, nu va lipsi trenuleţul lui Moş Crăciun, care îi va plimba prin Atrium.

Deosebit de apreciată şi aşteptată în fiecare an, proiecţia 3D pe faţada Palatului Culturii îi va purta şi de această dată pe spectatori în lumea magică şi emoţionantă a sărbătorilor de iarnă.

Iubitorii mişcării pe gheaţă vor avea la dispoziţie, în parc, nu unul, ci două patinoare, dintre care Palas Ice Junior este special amenajat pentru copii.

Clienţii veniţi la cumpărături sau la relaxare în ansamblul Palas vor fi răsfăţaţi întreaga lună decembrie cu numeroase surprize:manifestări speciale de Ziua Naţională a României, târguri de cadouri, spectacole de datini şi obiceiuri, concerte ale Filarmonicii Iaşi, premii atractive şi multe altele.

Mai multe detalii despre cele mai frumoase evenimente din luna decembrie, oferite de ansamblul urbanistic Palas, vor fi anunţate în perioada următoare.