ZECI DE MII DE CLIENȚI AU PROFITAT DE PROMOȚIILE DE BLACK WEEKEND DE LA IULIUS MALL IAŞI

01La final de săptămână, zeci de mii de persoane şi-au petrecut timpul liber la IULIUS MALL IAŞI, unde au profitat de promoţii.

Black Weekend Sales a fost un eveniment mult aşteptat de public, dovadă stând traficul în creştere cu 35% faţă de un final de săptămână obişnuit. Nu doar ieşenii au venit la cumpărături la Iulius Mall. Entuziasmaţi de preţurile şi cu 70% mai mici au fost şi locuitorii din regiune, din judeţe precum Neamţ, Vaslui şi Bacău, dar şi din Republica Moldova.

Timp de trei zile, clienţii au avut ocazia să îşi completeze garderoba cu piese vestimentare, încălţăminte şi accesorii în pas cu tendinţele, însă la preţuri mult mai mici decât în plin sezon. Şi cei care au dorit să îşi redecoreze căminul au avut de unde alege, magazinele tâind consistent din preţuri.

Pauzele de la shopping au fost petrecute în cafenelele din Iulius Mall, unde publicul a fost încântat cu oferte speciale, pe ritmuri relaxante de saxofon şi chitară.

În plus, în cele trei zile de Black Weekend Sales nu au lipsit cadourile. Iulius Mall i-a premiat pe toţi cei care au făcut cumpărături în valoare de minimum 100 de lei, iar la extragerile din oră în oră alte 24 de persoane au primit o invitaţie în doi, într-o frumoasă staţiune de munte. Mai mult, alţi trei clienţi au fost recompensaţi cu un iPhone 6S.