PROMOȚII DE PÂNĂ LA 70% ȘI PROGRAM PRELUNGIT, DE BLACK FRIDAY, LA PALAS

Palas MallLa final de săptămână, ieșenii pasionați de cumpărături sunt așteptați la Black Friday, în Palas Mall. Magazinele au pregătit promoții ispititoare, care ajung și până la 70%, la o varietate de produse. Și pentru a se bucura din plin de shopping, programul va fi prelungit până la miezul nopții.

 

Vineri, 27 noiembrie 2015, la Palas Mall este cea mai așteptată zi de cumpărături de către clienți, pentru că promoțiile vor invada magazinele brandurilor preferate, ajungând până la 70%. În plus, periplul prin magazine va începe de la ora 08.00 și se prelungește până la ora 24.00.

 

Cei care își doresc o garderobă în ultimele tendinţe, pot alege promoțiile atrăgătoare ale magazinelor de îmbrăcăminte. Piese vestimentare la prețuri cu până la 70% mai mici se găsesc la Bliss Jack & Jones și Only, iar oferte de până la 50% sunt la New Yorker, Bigotti, Brise și Casa Wanda. Al doilea produs cumpărat de la magazinul Levi΄s are prețul redus cu 50%, iar Nafi Dresscode are promoții de până la 50% pentru articolele bărbătești și de până la 30% pentru cele dedicate femeilor. Până la 40% discount propuneSeroussi, iar de până la 30% magazinele Stefanel, Tom Tailor, U.S. Polo Assn., Lavande, Laura Galic și Louis Purple. Mai mici cupână la 20% sunt prețurile Lee Cooper și Poema, același discount aplicându-se la cumpărăturile în valoare de peste 150 de lei de la H&M. Iar lista prețurilor speciale continuă și la alte branduri.

Și magazinele care acordă o atenție deosebită feminității au pregătit oferte: de până la 25% la Penti și Gatta, iar de până la 20% laJolidon.

 

Pasionații de sport sunt așteptați la Hervis Sports, acolo unde vor beneficia de un discount de 30%, sub formă de bon valoric, la orice produs cumpărat, dar și la Nike, unde vor găsi promoții de până la 20%. 

 

Ofertele ispititoare continuă la încălțămintea și gențile în tendințe. La Samsonite este valabilă propunerea 1 + 1 gratuit, Why Denisaplică discounturi de până la 40%, Mary Point de până la 35%, Ecco de până la 30%, CCC de până la 20%, iar promoții sunt și la magazinul Musette.

 

Black Friday vor sărbători şi prichindeii. Noriel afişează promoţii de până la 70%, Coccodrillo de până la 25%, iar sesiunile de joacă în grupuri de cinci copii la Kids Land Club au tarife preferențiale.

 

Și magazinele dedicate frumuseții au pregătit oferte speciale. Cosmeticele MI NY au promoții de până la 70%, iar la Professional Shopsunt discounturi la produsele selectate. La capitolul accesorii, Millefiori taie din prețuri până la 70%, Goana până la 50% și Oxette  până la 40%. Accessorize și Meli Melo au discounturi de până la 30%, La Rosa de până la 25%, Teilor, Desiree și Sabrini de până la 20%, Be in Time, Kultho și Splend΄Or de până la 15%, în timp ce Swarovski oferă cadouri la achiziții mai mari de peste 700 de lei.

Pentru că se apropie sărbătorile, este mai ușor pentru ieșeni să își pregătească locuința cu ofertele din magazinele Palas Mall. Bobo Shop și Blue Gifts își întâmpină clienții cu promoții de până la 70%, Art Georgies are articole cu până la 60% mai avantajoase ca preț, la Diqis sunt discounturi de până la 40%, English Home, Sophia și Deco Center de până la 30%, iar Kitchen Shop propune prețuri mai mici cu până la 10%.

Produsele cu aromă de cafea de la CTS Corner sunt la oferte de până al 60%, articolele de birotică și produsele de la Autograf sunt la promoții de până la 50%, Cărturești propune prețuri mai mici cu până la 40%, iar Librarium cu până la 25 %.

 

După sesiunile de cumpărături, clienții se pot destinde în restaurantele și cafenelele din Palas Mall, acolo unde îi vor aștepta promoții de Black Friday. Discounturi semnificative sunt și la operatorii de servicii.

 

Catalogul complet al promoțiilor de Black Friday este disponibil pe site-ul www.palasmall.ro.