Ministerul Sănătății mulțumește comunității chineze pentru o donație de 85.350 lei pentru tratamentul victimelor din Colectiv

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății (MS) Dorel Săndesc a mulțumit, printr-o scrisoare adresată Ambasadei Republicii Populare Chineze în România, pentru o donație a comunității de chinezi, în valoare de 85.350 de lei, care va fi folosită pentru susținerea tratamentului cu laserterapie al pacienților care au suferit arsuri în tragedia de la Clubul Colectiv. „Donația comunității de chinezi din România, în sumă de 85.350 ron, a intrat în conturile Societății Române de Anestezie Terapie Intensivă (S.R.A.T.I.) în data de 18 noiembrie. Donația va fi utilizată, în primă instanță, pentru susținerea tratamentului cu laserterapie al pacienților care au suferit arsuri, propus de doamna dr. Olivia Costea, Consul Onorific al României în Suedia, la Solvesborg „, se arată în scrisoarea transmisă luni AGERPRES de către misiuniea diplomatică a RP Chineze.
Oficialul MS a mulțumit Ambasadei RP Chineze pentru inițiativa de a ajuta victimele tragicului accident produs la sfârșitul lunii octombrie în clubul Colectiv din București.
„Vă rugăm să transmiteți, de asemenea, comunității de chinezi din România mulțumirile și considerația noastră”, a mai spus Săndesc.