PRIMUL MAGAZIN DIN ROMÂNIA AL BRANDULUI ITALIAN OBAG, ÎN PALAS MALL

04 (1)De curând, iubitorii accesoriilor la modă, pe care le pot personaliza în concordanță cu stilul propriu, au o nouă destinație de cumpărături. Primul magazin din România al brandului italian OBag s-a deschis în Palas Mall, aducând mai aproape de ieșeni inovația unor genți pe care le pot crea așa cum își doresc.

OBag este situat la etajul galeriei Palas Mall, lângă magazinul Brisé, fiind un loc plin de culoare și în ton cu tendințele actuale. Brandul italian are la bază un concept care a cucerit lumea întreagă, concentrându-se pe ideea de personalizare a genților, ceasurilor, brățărilor și ochelarilor, în funcție de preferințele clienților. Și pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, aici vor găsi sugestii inspirate de cadouri pentru cei dragi, care să îi surprindă prin originalitate.

Clientele OBag se bucură de o experiență aparte, putând combina mai multe tipuri de genți – O Bag Clasic, O Bag Mini, O Chic, O Folder, O Basket sau O Pocket – într-o gamă de culori generoasă, vesele și cu inspirație din natură. Doamnele şi domnişoarele îşi pot realiza geanta ideală, alegând diverse tipuri de mânere, interioare textile și accesorii. Este un mod ingenios de a se asigura căaccesoriul lor este unic, punându-le în valoare stilul propriu și personalitatea. Pentru acest sezon pot alege accesorii pentru genți dinblană naturală sau ecologică, cașmir simplu sau cu paiete, fâș, pâslă sau lână, în funcție de ce se potrivește garderobei lor. În plus, dacă una dintre componente se deteriorează în timp, nu vor fi nevoite să renunțe la geantă, ci doar să înlocuiască respectiva parte. Iar faptul că pot alege modele diferite ale fiecărui element, pe care să le combine așa cum le indică inspirația, le ajută să aibă mereu o geantă nouă, asortată ținutei sau sezonului.

În magazinul OBag din Palas Mall sunt disponibile și ceasurile clasice O Clock, cele care pot fi purtate la gât, O Click, dar și cele care pot fi accesorii pentru geantă, O Chive. Pentru că pot fi realizate în combinații extrem de variate, acestea pot fi cadouri originale, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Tot aici, clienții vor găsi ochelarii O Sun, care utilizează același principiu de personalizare prin alegerea ramelor, lentilelor și a brațelor, dar și brățări cu modele originale și culori vesele, într-o gamă largă de mărimi. Toate articolele OBag sunt realizate din poliuretan flexibil, ceea ce asigură o rezistență sporită și un plus de confort la purtare.

Brandul OBag este de origine din Italia, țară recunoscută pentru performanța obținută în materie de design și modă. Povestea OBag a început în 2010, ajungând la acest moment la peste 150 de magazine în Italia și peste 50 de magazine la nivel internațional.