VINO LA IULIUS MALL ŞI PARTICIPĂ LA CAMPANIA SHOEBOX, PRIN CARE, DE SĂRBĂTORI, SUNT DĂRUITE CADOURI COPIILOR NEVOIAȘI

ShoeBoxŞi în acest an, Iulius Mall susţine campania ShoeBox şi îi invită pe ieşeni să le aducă zâmbete copiilor care au nevoie de ajutorul lor.

ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi, proiect caritabil inițiat în ţară și extins la nivel internațional, a ajuns anul acesta la cea de-a noua ediție, implicând şi români din alte țări în colectarea cadourilor pentru zeci de mii de copii nevoiaşi. În 2014, numărul cadourilor dăruite a depăşit 40.000.

Proiectul presupune ca oricine dorește să ofere unul sau mai multe cadouri să țină cont că acestea trebuie să încapă într-o cutie de pantofi, pe care ulterior să o prezinte la unul din centrele de colectare din țară și din străinătate.

Ieşenii care doresc să le facă micuţilor o bucurie pot participa la campanie, la IULIUS MALL. Cutiile cu daruri pot fi aduse până vineri, 18 decembrie 2015 şi aşezate sub bradul de Crăciun de la parterul mall-ului, zona Carrefour Market. Înainte de a înregistra cadoul, trebuie completat fluturaşul de la Centrul Info şi specificat dacă darurile sunt pentru un băiat sau o fetiţă şi vârsta potrivită a destinatarului. Cadourile pot consta în rechizite, jucării, dulciuri, căciuli, fulare, mănuşi, şosete călduroase, produse de igienă şi altele.

ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi este o inițiativă de ajutorare a copiilor între 2 şi 18 ani, din familii cu posibilități materiale reduse.