„CONCERT DE ANUL NOU” AL FILARMONICII, SÂMBĂTĂ, LA PALAS

Palas Mall (6)Şi în noul an, ansamblul Palas îşi răsfaţă clienţii cu cele mai frumoase evenimente. 2016 debutează cu un grandios spectacol de muzică simfonică, oferit de Filarmonica de Stat „Moldova” Iași și dedicat tuturor iubitorilor artelor clasice.

În acest sfârşit de săptămână, ieşenii şi nu numai sunt invitaţi să combine periplul prin magazine, unde vor găsi promoţii de până la 70%, cu un concert extraordinar al Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași. Sâmbătă, 9 ianuarie 2016, de la ora 19.00, Palas Mall le oferă melomanilor un spectacol cu totul aparte. Atriumul va găzdui „Concertul de Anul Nou”, susţinut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat „Moldova” Iaşi. Sub bagheta dirijorului Florin Totan, talentaţii instrumentişti vor prezenta lucrări de renume în lumea muzicii clasice.

Sesiunile de cumpărături din prima lună a anului 2016 aduc nenumărate surprize clienţilor Palas Mall. Magazinele brandurilor îndrăgite s-au pregătit pentru sezonul ofertelor de iarnă cu promoţii de până la 70%, pentru ca pasionaţii de shopping să se înnoiască cu ţinute la modă, încălţăminte în tendinţe, accesorii în trend şi seturi de răsfăţ.