REDUCERI ŞI MAI MARI DE PREŢURI LA COLECŢIILE DE SEZON, ÎN MAGAZINELE DIN IULIUS MALL

Sezonul reducerilor de iarnă este în plină desfăşurare, motiv pentru care magazinele din Iulius Mall Iaşi au tăiat şi mai mult din preţuri. Îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii, cosmetice, decoraţiuni pentru casă şi jucării, toate pot fi achiziţionate, acum, la promoţii de nerefuzat.

Persoanele care au amânat cumpărarea pieselor vestimentare de iarnă pe care şi le doreau au acum ocazia să le achiziţioneze la preţuri cu până la 70% mai mici, de la branduri precum Zara, Stradivarius, Koton, Kenvelo, Jolidon, Ani’s, Terranova, Nichi Cristina Nichita, Casual Style, One Star Fashion și Eponge, şi cu 60% la Pull & Bear.

O garderobă în tendințe, la prețuri înjumătățite, se poate alege de la: Oysho, Bershka, Bulgarini, Keops, Mari-k, Massimo, Casa Wanda, Bigotti, BSB, Irina Schrotter, Junker, Motor, Ina Design, Rocco şi Golden Point. Cei care vor ținute elegante, cu discount de până la 20%, sunt așteptați la Karma.

Ieşenii care îşi doresc încălţăminte la modă nu trebuie să rateze reducerile de până la 70% la brandul CCC şi de până la 50% la Il Passo, La Scarpa, Medea, La Bacca, In Tempo şi Melania Scarpe.

Bijuterii şi accesorii cu tarife mai mici decât în restul anului se găsesc la magazinele Be in Time  – până la 70%, Sabrini, Meli Melo și Elisa – până la 50%.

 Doamnele şi dzmnişoarele pasionate de cosmetice vor fi deosebit de încântate să afle că Marrionaud, Farmasi şi Beauty 4 You au înjumătăţit preţurile, iar Organic Store are discount-uri de 20%.

 Lista completă a promoţiilor de sezon se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi.