VARIETATE DE GENȚI ȘI ACCESORII, CU REDUCERI DE PÂNĂ LA 40%, LA BAG EXPO, ÎN PALAS MALL

Pentru doamne și domnișoare, sesiunile de  shopping perfecte sunt cele în care își aleg o poșetă la modă. Palas Mall le invită să descopere Bag Expo, târgul internaţional dedicat în exclusivitate genţilor şi accesoriilor. 

 

Până luni, 1 februarie 2016, Atriumul Palas Mall găzduiește Bag Expo, târgul care aduce într-un singur loc o gamă extrem de variată de genți și accesorii. Prima ediție din 2016 a evenimentului este dedicată promoțiilor, articolele de sezon având reduceri care ajung până la 40%.

Pentru că doamnele şi domnişoarele nu se mulţumesc cu o singură poşetă, la Bag Expo vor găsi peste 6.000 de exemplare expuse, clasice sau moderne, majoritatea fiind la preţuri mai mici decât în restul anului. Din piele naturală, piele ecologică, denim, materiale textile sau blănuri, obiectele prezentate la Bag Expo se remarcă prin designul deosebit, paleta variată de culori, forme şi texturi, fiind realizate după tendinţele actuale. Pe lângă ofertele speciale, Bag Expo prezintă și noi modele, ideale pentru a completa ținutele din următorul sezon.

Bag Expo este locul în care fiecare îşi găseşte geanta care i se potriveşte, indiferent de gen, vârstă sau ocazie. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şicurele sunt doar o parte dintre propunerile Bag Expo pentru ieşeni şi nu numai. Obiectele prezente la Bag Expo sunt produse înRomânia, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.