Dezbatere cu oficiali din cadrul Ministerului Fondurilor Europene la CCI Iași

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Iaşi adresează potenţialilor beneficiari de fonduri europene nerambursabile invitaţia de a participa la dezbaterea ”Perspectivele anului 2016 în accesarea fondurilor europene”, în care invitați sunt Emanoil Radu Dascălu, secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene şi Cătălin Gheran, director general în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare. Evenimentul se va desfăşura miercuri, 9 martie, începând cu ora 14.30, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie din Iaşi, din B-dul Carol I nr. 27. Potrivit organizatorilor, în cadrul dezbaterii, participanții vor putea afla, printre altele, care sunt perspectivele concrete ale accesării fondurilor europene nerambursabile în cursul anului 2016, stadiul lansării apelurilor şi modificările care vizează procedurile de depunere, evaluare şi implementare a proiectelor. ”Întrucât ne dorim o dezbatere cât mai aplicată şi pragmatică, recomandăm şi îi încurajăm pe această cale pe cei interesaţi să transmită Camerei de Comerţ, în cursul acestei săptămâni, în cuprinsul Formularului online pe site-ul www.cciasi.ro, propriile întrebări punctuale, referitoare la orice program operaţional, pe care noi le vom centraliza şi le vom transmite reprezentanţilor MFEur, pentru a avea certitudinea obţinerii în cadrul întâlnirii a unor răspunsuri la fel de punctuale. Intenţia noastră este să centralizăm cât mai multe întrebări concrete, atât de la cei care vor participa, cât şi de la cei care nu vor putea ajunge la dezbatere dar care ar dori să obţină răspunsuri”, a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi. Participarea la eveniment este gratuită, pe bază de înscriere prealabilă, în limita locurilor disponibile. Având în vedere numărul de locuri limitat, pentru a păstra un caracter interactiv al dezbaterii, cei interesaţi trebuie să completeze Formularul de înscriere de pe site-ul Camerei de Comerţ până vineri, 04.03.2016, ora 12.00. (E.M.)