Concert – Frenchmania Tour

In deschiderea seriei de evenimente care marchează anul acesta Luna Francofoniei, Institutul Francez din România invită publicul din Iaşi la un concert Frenchmania inedit, ai cărui protagonişti vor fi Keo şi Alexandra Ungureanu. Evenimentul va avea loc în prezenţa directorului Institutului Francez din România, Christophe Gigaudaut, şi va fi prezentat de Emilia Tudor, pe data de 11 martie, ora 22.00, în clubul Fratelli, Palas Mall.
Cu această ocazie, Institutul Francez din Iaşi organizează joi, 10 martie, ora 15.00, o conferinţă de presă, la care vor participa artiştii Keo şi Alexandra Ungureanu, alături de Directorul Institutului Francez din Iaşi, Alain Ramette.
Concertele  Frenchmania fac parte din campania „BY THE WAY și eu vorbesc limba franceză”, iniţiată de Institutul Francez din România cu scopul de a promova plurilingvismul și o francofonie activă, modernă.
Concertele Frenchmania sunt organizate de către Ambasada Franței în România și de Institutul Francez din România, în parteneriat cu TV5Monde în România, Radio France International România, Pentalog, Just Us Entertainment și Music Channel Romania.