Deputatul Nae-Simion Pleşca îşi cheamă mezinul acasă

Deputatul în Parlament, Nae-Simion Pleşca, a remis presei un mesaj prin care îşi cheamă fiul mai mic acasă. Mezinul familiei Pleşca este de negăsit, după ce, conform spuselor deputatului, accidental şi-a împuşcat fratele mai mare, care a decedat pe loc, transmite IPN.
„Sorinel! Scumpul şi iubitul nostru fecior, unica noastră speranţă, sprijin şi sens de a trăi. În viaţă se întâmplă multe accidente din neatenţie, din întâmplare şi ştim bine că tu nu eşti vinovat. Nu ne gândim să ne supărăm, că nu eşti vinovat, că a fost un ceas rău, de care nimeni nu poate fugi. Vino, scumpul nostru fecioraş, ca toţi trei să-l petrecem pe Dănuţul nostru scump şi iubit, pe ultimul drum. Vino fără frică, că nu eşti vinovat”, scrie parlamentarul în mesajul său.
Tragedia s-a produs luni, 7 martie, seara, în casa deputatului. Datele preliminare arată că împuşcătura a fost efectuată de către fratele mai mic al victimei, dintr-un pistol deţinut legal. Imediat după producerea crimei, fratele mai mic al victimei, fiind în stare de şoc, a părăsit locuinţa.