PROMOȚII DE PÂNĂ LA 40% CU OCAZIA INAUGURĂRII CELUI MAI MARE MAGAZIN DIN ȚARĂ AL BRANDULUI INTERNAȚIONAL COLIN`S, LA PALAS MALL

Colin's_Palas Mall 02 Colin's_Palas Mall 03 Colin's_Palas Mall 04 Colin's_Palas Mall 05La finalul săptămânii trecute, retailerul turc de modă Colin`s a inaugurat la Palas Mall Iași cel mai mare magazin din România și primul din regiunea de nord – est a țării. Brandul se diferențiază prin inovare, confort și calitate, adresându-se publicului care adoptă un stil casual.

Magazinul Colin`s deschis la Palas Mall Iași, în zona CCC, ocupă o suprafață de aproximativ 550 mp. Brandul propune articole deîmbrăcăminte pentru femei și bărbați, care preferă ținutele în tendințe și lejere. Cu ocazia inaugurării, în această perioadă, noua locație își întâmpină clienții cu oferte promoționale de până la 40%.

„Colin`s a intrat direct pe piața din România în anul 2011, magazinul din Palas Iași fiind cel de-al nouălea deschis în țară și cel mai mare de până acum. Până la finalul anului 2018, ne propunem să ajungem la un număr total de 40 de magazine în România”, a declarat Alparslan Varol, country manager Colin`s.

Conceptul noii locații din Palas Mall are la bază oferirea unei experiențe complete, pornind de la amenajarea modernă, până lavarietatea pieselor vestimentare. Colin`s este un brand care se dedică stilului casual, axându-se în special pe denim. În colecțiile vestimentare sunt incluse numeroase tipuri de articole și accesorii, precum: tricouri, cămăși, pulovere, jachete, rochii, genți, eșarfe, curele, portofele, pălării etc. Propunerile retailerului de modă sunt mereu adaptate tendințelor actuale, prin culori, tipuri de țesături și design, oferind în același timp un confort sporit.

Brandul Colin`s a fost înființat în anul 1983, în Turcia, iar pentru că s-a făcut remarcat datorită calității denimului și varietății pe care o oferă, în prezent, numără peste 600 de magazine, în mai mult de 38 de țări.