Teatrul Țăndărică: Bilete de un leu, în Stagiunea de Vară

 

Teatrul Itinerant Țăndărică propune publicului, începând din 14 aprilie, odată cu debutul celei de-a V-a ediții a Stagiunii de Vară „Teatrul, stradă și copil”, spectacole pentru care biletele se pot achiziționa la prețul de un leu. „Prezența copiilor la evenimentele culturale este esențială pentru dezvoltarea armonioasă a lor, așa că ne-am dorit ca anul acesta, în Stagiunea de Vară, cât mai mulți copii să se bucure de povești frumoase, la un preț simbolic”, a declarat Călin Mocanu, directorul Teatrului Țăndărică, potrivit unui comunicat remis marți AGERPRES.

În această ediție, Teatrul Itinerant Țăndărică se va afla în parcurile Sebastian (14 aprilie — 8 mai), Lumea Copiilor (14 mai — 15 iunie), Herăstrău (25 iunie — 14 iulie) și Crângași (30 august — 11 septembrie), unde vor avea loc spectacole de teatru și diverse activități artistice dedicate celor mici.

Cea de-a cincea ediție a Stagiunii de Vară „Teatru, stradă și copil” se va desfășura în perioada 14 aprilie — 11 septembrie, sub egida proiectului „Țăndărică pentru toți”.

Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București, sub egida UNIMA România și ASSITEJ România.