ZONA FOOD COURT PALAS MALL ȘI-A DUBLAT CAPACITATEA, AJUNGÂND LA 1.500 DE LOCURI

  Food court-ul Palas Mall a fost extins, ajungând, în prezent, la o capacitate dublă, de 1.500 de locuri. Extinderea a fost realizată ca răspuns la numărul în creștere al angajaţilor din clădirile de birouri ale ansamblului Palas şi al clienţilor care doresc să se bucure de diversitatea gastronomică.

  Lucrările de extindere a food court-ului Palas Mall au presupus adăugarea a aproximativ 750 de locuri. În prezent, clienţii celui mai mare food court din regiune au la dispoziţie 1.500 de locuri în interior şi alte 400 pe terasă. Pentru a fi în ton cu designul întregului ansamblu multifuncțional Palas, suprafața adițională a fost amenajată cu mese, scaune tapițate și canapele din piele, care, pe lângă confortul sporit asigurat de calitatea lor superioară, conferă și un plus de rafinament. Designerii italieni care au gândit proiectul de amenajare a noii zone de food court au ales culori în tonuri calde și sisteme de iluminat speciale, pentru a da o notă aparte de eleganță. În plus, fațada din sticlă asigură pătrunderea luminii naturale, ceea ce contribuie la atmosfera relaxantă de care se bucură toți cei care aleg să ia masa în food court-ul Palas Mall.

  Cu o suprafață extinsă, food court-ul Palas Mall va beneficia și de noi locații, care vor completa oferta cu meniuri apetisante. De curând, celor peste 20 de operatori prezenți li s-a adăugat creperia Bruno, iar alte noi destinații culinare vor fi inaugurate în perioada următoare. Cei care aleg să servească masa în food court pot opta pentru propuneri gastronomice internaționale, cu specific chinezesc, japonez, italian, oriental, american sau românesc, preparate vegane, deserturi şi băuturi fresh

  Food court-ul Palas Mall este destinația preferată pentru servirea mesei de către angajații din clădirile de birouri din ansamblu, în timpul săptămânii, iar în week-end atrage foarte mulți turiști veniți din toate zonele țării și din Republica Moldova. În medie, zilnic, peste 7.000 de persoane iau masa în food court, cărora li se adaugă cei care apelează la serviciile de tip „to go”.