M10 i-a retras sprijinul candidatului Ciprian Ciucu pentru că acesta își negociază intrarea în PNL

 

M10 București a decis să retragă susținerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu la Primăria Capitalei din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu Partidul Național Liberal în vederea unei posibile intrări în formațiunea politică liberală, informează un comunicat transmis miercuri AGERPRES.”M10 București a decis să retragă susținerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu pentru funcția de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu PNL în vederea unei posibile intrări în PNL, intenție pe care a recunoscut-o public și pe care ne-a comunicat-o. Fidel principiilor sale, M10 încurajează și susține candidaturile independente, dar nu poate fi de acord să susțină un membru PNL pentru nicio funcție publică în București sau un candidat care nu are nicio problemă să devină membru PNL. M10 ar fi putut înțelege ca Ciucu să fie susținut și de alte formațiuni politice ca independent, dar nu poate fi acord cu negocieri pentru a deveni membru PNL”, precizează sursa citată.

În context, M10 susține că îndepărtarea partidelor vechi de la putere și înlocuirea acestora, în timp, cu partide politice noi și curate reprezintă singura șansă de a îmbunătăți viața românilor.

”M10 București va continua strângerea de semnături pentru Consiliul General al Primăriei Municipiului București”, se mai arată în comunicatul citat.