NOILE COLECȚII PASSAGES DEFINESC STILUL ELEGANT AL DOAMNELOR ȘI DOMNILOR

 

 

Noile colecțiile de primăvară – vară, care poartă eticheta eleganței, îi așteaptă pe clienți în magazinul Passages, din Palas Mall. Indiferent dacă se pregătesc pentru o ocazie specială, un eveniment în familie, o zi la birou sau pentru o simplă ieșire cu prietenii, Passages este, cu siguranță, locul din care clienții își vor putea alege articole în ton cu preferințele lor.

 

Doamnele și domnișoarele găsesc o varietate de piese vestimentare, pentru orice vârstă și într-o paletă largă de mărimi, până la numere mai greu disponibile. Noile colecții propun rochii de ocazie, pentru birou, casual sau pentru evenimente diverse, cu un design rafinat, finisaje  perfecte, materiale de calitate și detalii de efect. În plus, clientele pot opta pentru o diversitate de modele care poartă amprenta feminității, în culori vesele, adaptate tendințelor actuale. Pe lângă piesele de îmbrăcăminte, aici veți găsi accesorii și o linie de vestimentație outdoor, astfel încât garderoba să fie completă.

 

Passages acordă o importanță deosebită și domnilor, la fel de interesați de ținutele elegante.Cămăși casual sau festive, costume elegante sau de zi, pantaloni și pulovere de la Passagessunt alegerile perfecte pentru domnii care își doresc o ținută impecabilă, fără a renunța la confort.  Printre brandurile renumite din gama articolelor bărbătești se numără Marco Renci șiMeyer.

 

Magazinul Passages vă așteaptă la parterul Atriumului Palas Mall, în proximitatea magazinului English Home. Ambientul primitor, varietatea opțiunilor, calitatea articolelor și amabilitatea personalului pun noul magazin pe lista locațiilor preferate de domni și doamne.