TUIASI: Intră în Laboratorul de Cariere și găsește varianta de succes pentru cariera ta

Hai în Laboratorul de cariere ca să n-ai restanţă la angajare! Fă cunoştinţă cu potenţialul tău, antrenează-ţi abilităţile profesionale şi pregăteşte-te pentru viitorul job încă din facultate!

BCR şi Şcoala de Valori îți propun un program complet de dezvoltare personală și profesională care îți va oferi o perspectivă actuală asupra pieței muncii și te va ajuta să-ți dezvolți abilități practice pentru viitoarea ta carieră: BCR Laboratorul de Cariere.

Înscrie-te pe www.laboratoruldecariere.ro până pe 10 mai şi hai la primul atelier faţă-în-faţă, care va avea loc pe 11 mai in sala Aula Magna.

În Laboratorul de Cariere ai acces la webinarii de pregătire pentru un viitor job, resurse online de dezvoltare profesională şi ateliere nonformale de orientare în carieră. În plus, poţi vizita companii de succes şi iei contact cu profesionişti din domeniile tale de interes.

Ce este BCR Laboratorul de Cariere?

Un program inovativ de educație non-formală, ce îmbină atelierele faţă în faţă cu cele din online, precum și vizite în companii, prin care participanţii îşi antrenează abilităţi folositoare în carieră. Special conceput pentru studenţi şi masteranzi, te va ajuta să înţelegi mai bine opţiunile de dezvoltare pe plan profesional şi să alegi drumul potrivit ţie. BCR Laboratorul de Cariere este gândit pentru tinerii curioşi, entuziaşti, dornici să aibă o carieră şi nu doar un job.

 

BCR Laboratorul de Cariere pune sare şi piper carierei tale! Alături de mentori dedicaţi din Şcoala de Valori şi de specialişti din companii de succes, experimentezi provocările angajării şi îţi antrenezi abilităţi utile pentru a le face faţă cu brio!

În cadrul proiectului, vei exersa:

  • Capacitatea de auto-evaluare
  • Abilitățile de prezentare
  • Abilitățile organizatorice și de planificare
  • Capacitatea de a empatiza și relaționa cu alte persoane