Mesajul lui Igor Dodon pentru minoritatile sexuale: „Speram ca homosexualii nu vor fi gazduiti in corturile Platformei DA”

Doua evenimente ce vin in contradictie au loc in aceste momente in Chisinau. Socialistii si preotii pe de o parte au iesit in strada pentru a valorifica familia traditionala, in timp ce minoritatile sexuale isi cer drepturile.

„Felicitări tuturor creştinilor cu ocazia sărbătoririi hramurilor în sate, azi, în ziua Sfântului Nicolae.Este o sărbătoare importantă pentru religia noastră.Dar tot azi minorităţile sexuale organizează un marş în centrul Chişinăului. De parcă ar sfida intenţionat valorile morale şi creştine anume în această zi. Tot aşa cum trupele NATO au sfidat memoria noastră asupra Victoriei din 9 Mai.Se vede că în spate stă acelaşi lobyy şi aceleaşi finanţe.Socialiştii vor face tot posibilul ca homosexualii să nu intre în PMAN, ne vom împotrivi distrugerii valorilor creştine şi a familiei tradiţionale.Sperăm că homosexualii nu vor fi găzduiţi în corturile Platformei DA.”