SĂRBĂTORIM PATRU ANI DE PALAS: SPECTACOLE SURPRIZĂ, PREMII ANIVERSARE ȘI ACTIVITĂȚI DISTRACTIVE

 

În acest week-end, Palas marchează aniversarea a patru ani de la data inaugurării. Ansamblul urbanistic le va oferi clienților, indiferent de vârstă, nenumărate motive de bucurie: cutia surprizelor aniversare, premii festive și fotografii amuzante.

 Sâmbătă și duminică, 28 și 29 mai 2016, Palas îi invită pe clienți să sărbătorească împreună patru ani de activitate, perioadă în care s-a implicat în viața comunității locale. Ansamblul urbanistic a pregătit momente aparte, în Atrium, acolo unde va fi amplasată Cutia Surprizelor Aniversare. În ambele zile, la orele 13.00, 15.00, 17.00 și 19.00, cutia va dezvălui un nou cadou oferit ieșenilor și nu numai.

Totodată, Palas răsplătește fidelitatea clienților cu premii aniversare. În fiecare zi, primele 250 de persoane care fac cumpărături în valoare de 150 de lei vor primi cadouri garantate: bilete de acces la Muzeul de Artă Iași, din incinta Palatului Culturii, torturi sau șampanie. În plus, câte un client care ajută la descoperirea surprizelor din cutie va fi recompensat pentru curajul său cu un cadou festiv. De asemenea, cei care fac o fotografie cu momentul inedit și o postează pe Facebook, cu #Palas4ani, pot câștiga, prin tragere la sorți, vouchere de cumpărături în magazinele din mall.

 Premierea clienților continuă la Palas! În Atrium, va fi amenajat un photo corner amuzant, unde doritorii își pot realiza amintiri haioase. Cei care vor veni la Pro Image PhotoBooth, în intervalul orar 11.00 – 20.00, vor primi o fotografie magnetică, iar imaginile vor fi urcate direct pe pagina de Facebook Palas Mall. În fiecare dintre cele două zile, primele zece fotografii care acumulează cele mai multe like-uri vor fi premiate.