Gorghiu: Singura vină a lui Corlățean este că a crezut orbește în Ponta

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că singura vină pe care o are fostul ministru de Externe Titus Corlățean, în problema votului din diaspora de la alegerile prezidențiale din 2014, este că a crezut „orbește” în Victor Ponta.

„Singura vină a senatorului Titus Corlățean e faptul că a crezut orbește în Ponta. Sunt sigură că va regreta acest lucru, dacă nu deja îl regretă. A crezut într-un om care a vrut cu orice preț să ajungă președinte al României și a crezut că poate să facă acest lucru negând românilor din diaspora un drept garantat de Constituție. Din păcate, azi plătește Titus Corlățean pentru păcatele altora, dar asta este”, a afirmat Gorghiu, într-o discuție pe Facebook cu cetățenii.

În context, referindu-se la postările de pe internet ale fostului premier Victor Ponta, liderul PNL l-a caracterizat pe acesta drept „cel mai vehement și mai conștiincios trol al PSD”.

„Domnul Ponta are în fiecare zi ceva dulce de transmis de multe ori mie, de cele mai multe ori președintelui țării. Sunt situații în care și PNL îi transmite numai de bine. Este, practic, cel mai activ și mai conștiincios om care — știți, cei care sunt tot timpul critici vehemenți pe internet se numesc troli — este cel mai vehement și mai conștiincios trol al PSD. Eu nu prea îi răspund pentru că oamenii aceștia nu fac altceva decât să se hrănească cu reacțiile altor oameni rezonabili care s-ar dovedi a fi sensibili la reacțiile lor. Seamănă din ce în ce mai mult pentru mine cu Vadim Tudor, e specialist în diatribe pe internet, pe pagina sa de Facebook. E un fel de actor de stand-up”, a spus Alina Gorghiu.