SURPRIZE SPECTACULOASE ȘI PREMII, OFERITE CLIENȚILOR, LA ANIVERSAREA A PATRU ANI DE LA INAUGURAREA PALAS 

 În week-end-ul trecut, ansamblul Palas a aniversat patru ani de la inaugurare alături de clienții săi, oferindu-le surprize spectaculoase și premii de sărbătoare. Ieșenii și nu numai au răspuns în număr mare la invitația aniversară și s-au bucurat de fiecare moment special pregătit.

 Sâmbătă și duminică au fost două zile de sărbătoare, pe care ansamblul Palas le-a dăruit clienților săi, marcând astfel patru ani de prezență activă în viața comunității locale. În ambele zile, în Atriumul Palas Mall s-a deschis Cutia Surprizelor Aniversare, care le-a dezvăluit clienților momente artistice captivante. Magia balului vienez, culoarea carnavalului personajelor de poveste, eleganța baletului, energia street dance-ului, armonia recitalului de cvartet, pasiunea dansurilor de societate și farmecul notelor muzicale au fost cadourile oferite publicului de ansamblul Palas.

 O altă atracție a fost și photo corner-ul amuzant, amenajat în Atriumul Palas, unde peste 1.000 de clienți și-au făcut cele mai haioase instantanee. Cei care au venit la Pro Image Photobooth au primit în dar o fotografie magnetică, iar imaginile pot fi descărcate de pe pagina de Facebook Palas Mall.

 Totodată, Palas a răsplătit fidelitatea clienților cu premii garantate: bilete de acces la Muzeul de Artă Iași, din incinta Palatului Culturii, torturi sau șampanie.