SPORT VISION A DESCHIS LA IULIUS MALL IAŞI PRIMUL MAGAZIN DIN NORD-ESTUL ŢĂRII ŞI ÎI AŞTEAPTĂ PE CLIENŢI CU PROMOŢII

 În acest week-end, Sport Vision a inaugurat la Iulius Mall Iaşi primul său magazin din nord-estul României. Magazinul este situat la etajul doi al mall-ului şi are o suprafaţă de 470 mp.

  Cu ocazia inaugurării, Sport Vision îi aşteaptă pe clienţi cu o promoţie de -20% la toate articolele, inclusiv la cele deja reduse. Sportivii de performanţă, împătimiţii expediţiilor sau cei care doresc să facă mişcare vor găsi în magazinul Sport Vision o gamă variată de îmbrăcăminte, încălţăminte, echipamente şi accesorii, pentru bărbaţi, femei şi copii.

  Sport Vision deţine licenţă pentru numeroase brand-uri în domeniu, astfel încât ieşenii vor avea la dispoziţie, în noul magazin, produse şi articole sportive de la nume precum: Champion, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Umbro, Slezenger, Dunlop, Carrera, Karrimor. Totodată, Sport Vision este partener internațional cu brand-uri de top ca: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Collmar, Timberland și altele.

  La capitolul încălţăminte, Sport Vision oferă opţiuni diverse de pantofi sport, sandale şi încălţări speciale pentru fotbal, fitness sau jogging. Secţiunea de îmbrăcăminte este la fel de generoasă: pantaloni, tricouri, bluze,  hanorace, treninguri sau jachete.

  Persoanele care doresc să aibă parte de cel mai bun echipament pe munte pot opta pentru o varietate de accesorii utile în expediţiile outdoor. Aparatură fitness, mănuşi de box, gantere, mingi de fotbal şi baschet, accesorii pentru sporturi diverse şi genţi speciale pentru echipamente sunt tot atâtea alte produse care vor putea fi achiziţionate de ieşeni, din magazinul de la Iulius Mall.

  În România, Sport Vision mai deține magazine în București, Constanța şi Timișoara.