A 26-a Conferinţă „Instalații pentru construcții și economia de energie”

În perioada 7 – 8 iulie 2016, la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, va avea loc a 26-a Conferință „Instalații pentru Construcții și Economia de Energie”, cu tema INSTALAȚII PENTRU CONSTRUCȚII ȘI ECONOMIA DE ENERGIE – Actualități și tendințe în contextul european”, eveniment organizat de Asociația Inginerilor de Instalații din România, Filiala Moldova.

ArgumentInstalațiile pentru construcții, ca orice domeniu, au cunoscut o puternică dezvoltare în scopul asigurării condițiilor de confort în clădiri.

În acest sens, pentru o dezvoltare continuă și durabilă a domeniului Instalații pentru construcții, este necesară armonizarea normelor naționale cu cele ale Uniunii Europene.

Dacă preocupările conjuncturale ne-au abătut până acum atenţia asupra unor presupuse priorităţi de moment, am apreciat că această ediţie ne oferă un bun prilej pentru a privi realizările actuale şi tendințele de perspectivă.

Este motivul pentru care am adoptat în acest an ca tematică: INSTALAȚII PENTRU CONSTRUCȚII ȘI ECONOMIA DE ENERGIE „Actualități și tendințe în contextul European”. Manifestarea îşi propune să ofere cadrul   organizatoric necesar realizării unui schimb eficient de opinii pe această tematică actuală şi de larg interes.

Referatele tehnico-ştiinţifice şi cele de prezentare a produselor promovate de firmele participante vor fi incluse în volumul conferinţei.