EVENIMENT DEDICAT IEI, FESTIVALUL FLORILOR DE TEI ȘI TÂRG DE ACCESORII, LA PALAS

Zilele următoare aduc în ansamblul Palas evenimente speciale, care să le ofere ieșenilor și nu numai motive de bucurie: spectacol dedicat iei românești, Festivalul Florilor de Tei și târg de accesorii handmade.

Joi, 16 iunie 2016, de la ora 18.00, în parcul Palas se sărbătorește piesa simbol a portului popular, care a cucerit atenția creatorilor de modă și artiștilor din întreaga lume. „IA românească din generație în generație” este un eveniment organizat de Nichi Cristina Nichita, care, pe lângă prezentarea de ii, include și momente de dans și muzică cu specific românesc.

Totodată, pe esplanada KidsLand, clienții ansamblului Palas vor putea vizita standurile unor artizani, pentru a-și îmbogăți garderoba cu ii autohtone, considerate podoabe veritabile.

De joi până duminică, la etajul Atriumului Palas Mall și pe esplanada de la intrarea dinspre Palatul Culturii se desfășoară o nouă ediție a Târgului de Accesorii Fashion. Cei care vor să își achiziționeze bijuterii și accesorii lucrate manual vor găsi o varietate de modele, atractive prin tehnicile și materialele din care sunt realizate: pietre prețioase și semiprețioase, piele, fimo, textile și multe altele.

În week-end, la Palas se va organiza Festivalul Florilor de Tei. Vineri, de la ora 18.00, publicul din parc va fi încântat cu recitaluri de poezie eminesciană, dar și cu prezentarea „Cosițe înflorate”. Sâmbătă, de la ora 17.00, în Atrium, vor fi două lansări de carte și vernisajul expoziției „Flori de piatră”, a fotografului Nicu Roșu. De la ora 18.00, în parcul Palas, copiii pot participa la atelierul de creat coronițe din flori de tei. Sâmbătă, de la ora 18.00, în aer liber va fi prezentat spectacolul „Fashion & Flowers” și un recital de chitară clasică. Pe toată perioada festivalului, în parcul Palas vor putea fi admirate instalații florale de mari dimensiuni