TÂRG DE ANTICHITĂŢI ŞI GALA EAST MODELS AWARDS, EVENIMENTE DE WEEKEND, LA PALAS

 

 

Sfârşitul de săptămână petrecut la Palas este îmbogăţit cu evenimente deosebite, care vor aduce zâmbete pentru întreaga familie: târg de artă şi antichităţi, muzică live, recitaluri de pian, teatru de păpuşi şi un fashion show strălucitor.

 

Weekend-ul începe la Palas Mall cu un spectacol muzical oferit de zeci de copii şi tineri talentaţi. Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 16.00, în Atrium, zona Intersport.

 

Tot vineri, în Atrium, colecţionarii de artă şi antichităţi îşi dau întâlnire cu iubitorii obiectelor înnobilate de trecerea timpului. Cei care doresc să îşi îmbogăţească propriile colecţii vor găsi o varietate de piese cu poveşti care abia aşteaptă să fie spuse: ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, bijuterii, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe alte articole învăluite în mister. Târgul de Artă şi Antichităţi este organizat în parteneriat cu Bucovinart şi poate fi vizitat până duminică inclusiv.

 

Palas marchează Ziua Universală a Iei, sărbătorită anual pe 24 iunie, printr-o expoziţie dedicată acestei îndrăgite piese din portul popular românesc. Până pe 10 iulie, clienţii din Atrium pot afla povestea „bluziţei cu altiţă”, care a cucerit podiumurile internaţionale de modă, dar şi mari personalităţi ale lumii. Cu o istorie bogată, frumuseţea iei continuă să se regăsească în colecţiile designerilor renumiţi.

 

Seara de sâmbătă este dedicată modei. De la ora 20.00, în superbul decor al parcului Palas va avea loc cea de-a doua ediție a galei de frumusețe East Models Awards, un  fashion show plin de culoare, creativitate şi extravaganţă. Evenimentul, organizat de Academia Models, va reuni peste 30 de modele şi designeri, precum şi case de modă locale și internaționale. East Models Awards include o secţiune special dedicată tinerelor care visează la o carieră în modeling. Domnişoarele care au trecut de preselecţia la secţiunea „new faces” vor avea ocazia să defileze pe catwalk şi să strălucească.

 

Ziua de duminică este una cu distracţie pentru ştrengari. De la ora 11.00, în zona Intersport, cei mici vor avea acces la o nouă întâlnire cu marionetele, într-o piesă de teatru de păpuşi amuzantă.

 

Tot duminică, de la ora 16.00, cei prezenţi în Atriumul Palas Mall vor putea asculta un recital de pian. Tinerii artişti vor interpreta cele mai îndrăgite melodii, acompaniind sesiunile de shopping.