LA PALAS MALL, NAVIGHEZI SPRE CONCEDIU. TREI VACANŢE ÎN TENERIFE ŞI ALTE MII DE PREMII, LA TOMBOLA VERII

Visezi la o vacanţă pe o insulă cu peisaje spectaculoase, răsfăţată mereu de razele soarelui? Vara aceasta, Palas Mall îţi poate îndeplini această dorinţă şi te trimite în Tenerife, dacă faci cumpărături şi te înscrii la campania „Navighează spre concediu”. Alte mii de accesorii de vacanţă te aşteaptă la tombola verii.

 

În perioada 24 iunie – 10 iulie 2016, Palas Mall îţi urează „Bine ai venit la bord!” şi te răsplăteşte pentru cumpărăturile făcute cu mii de premii de vacanţă. Trei excursii în Tenerife, „Insula Primăverii Veşnice”, pot fi câştigate la tragerile la sorţi din zilele de 2, 3 şi 10 iulie . Tenerife este cea mai mare insulă din Arhipelagul Canare şi îi fascinează pe vizitatorii săi cu plaje spectaculoase, munţi, păduri luxuriante, precum şi cu vremea însorită mai tot timpul anului. Câştigătorii vor merge în vacanţă împreună cu o persoană dragă şi se vor relaxa la malul Oceanului Atlantic timp de 7 zile, transportul şi cazarea fiind asigurate.

 

Pentru a participa la tombola verii, clienţii Palas Mall sunt invitaţi să meargă cu bonurile în valoare de minimum 150 de lei la centrul de premiere special amenajat în formă de timonă, situat la nivelul 0, în proximitatea magazinului MAC. Odată ajunşi la bord, vor putea naviga până la unul dintre miile de premii garantate: invitaţii la piscină, genţi de plajă, şedinţe de masaj, şedinţe la solar, băuturi răcoritoare şi vouchere de cumpărături la magazine.

 

Palas Mall, deschis la distracţie!