LA PALAS MALL, PROMOŢIILE ÎŢI FAC BAGAJUL DE CONCEDIU. OFERTE DE PÂNĂ LA 70%

 

 

Te pregăteşti de vacanţă şi vrei să arăţi mai bine ca oricând? Vino la Palas Mall, unde promoţiile ajung până la 70%! Catalogul complet al ofertelor de nerefuzat este disponibil pe site-ul www.palasmall.ro

 Pentru cei care își doresc să plece în vacanţă cu o garderobă nouă, magazinele de îmbrăcăminte din Palas Mall, precum New Yorker, Poema şi Bliss Jack & Jones au tăiat prețurile cu până la 70%.

  Brandurile Zara, Massimo Dutti, H&M, Stefanel, Guess, Bershka, Stradivarius, Motivi, Camaïeu, C&A, Colin’s, Tommy Hilfiger, Guess, Clockhouse, Lee Cooper, Seroussi, Bigotti, D’S Damat, Guara și multe altele îi întâmpină pe pasionații de cumpărături cu promoții ademenitoare la articole vestimentare în tendințe.

  Prețuri mai mici cu până la 70% îi aşteaptă pe clienți în magazinele de încălțăminte. La Humanic, Il  Passo, Musette, Office Shoes, Why Denis şi Benvenuti se găsesc piesele must-have ale verii, acum cu discounturi substanțiale.

  Şi cei care şi-au propus să profite de zilele de vară şi sa facă sport vor găsi oferte de până la 50% la Hervis Sports şi Intersport.

  La fel de tentante sunt şi promoțiile brandurilor cu bijuterii şi accesorii, de până la 60%, în timp ce produsele cosmetice, care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, au prețuri speciale în magazinele din Palas Mall.

  Promoții estivale sunt și la brandurile dedicate copiilor, de până la 50%, dar și cei care își doresc să își aranjeze locuința în ton cu zilele însorite găsesc discounturi în magazinele cu decorațiuni